Slik fungerer det

Aldri mer mose på taket

Moss-stop mosebeslag fjerner og forebygger vekst av mose, gress, alger og mugg på taket ditt. Beslagene inneholder sink, og festes enkelt på mønet. Vann fra regn, reagerer når det kommer i kontakt med sink-ionene i beslaget. Når vannet renner nedover taket, skaper dette dårlige vekstvilkår.

 Unngå tidskrevende vedlikehold og forleng levetiden på taket ditt med Moss-stop. Beslaget monteres lett på alle typer takstein, platetak og shingel.

Ny og bedre funksjon

Moss-stop vil med sine unike egenskaper som bredde og nedfelte spor, fange opp regnet slik at det får lengre tid til å reagere med sink-ionene, før regnvannet renner nedover taket og effektivt fjerner og forebygger vekst av mose, gress, alger og mugg.

Enkel montering

Beslaget leveres med en spesialtape som fungerer både på slette/ru overflater dersom de er rene, er mønet begrodd må underlaget rengjøres før beslaget monteres. 

Beslaget kan lett bøyes, slik at det kan tilpasses i lengden ved og bøye det ned i overgangen til neste stein hvis nødvendig. Da det også er ulike takvinkler på tak, er det mulig og endre den ved å bøye det i lengderetningen.

Hvis mønet er av tre eller dårlig feste, anbefaler vi at det brukes monteringslim eller selvborende skruer.

Riv av dekkpapiret på teipen
Plasser beslaget på mønet
Sørg for å feste beslaget godt på taksteinen
Beslaget er nå ferdig montert
Previous
Next
nb_NONorwegian

Bli forhandler

Ønsker du å bli forhandler av Moss-Stop mosebeslag?

Ta kontakt med oss i dag